RESTAURANT

GRAVENHOF GASTRONOMIE

In de levendige keuken van Paleis Gravenhof staat onze chef-kok, een ware kunstenaar, aan het roer van de culinaire creatie. Met een passie zo intens als de vlammen onder zijn fornuizen, combineert onze chef-kok traditionele technieken en innovatieve benaderingen om gerechten op te roepen die zowel verrassend als vertrouwd zijn.


Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd en elk kruid is met precisie toegevoegd, om ervoor te zorgen dat uw maaltijd niets minder dan een meesterwerk is. Van het meest subtiele plezier tot de meest verfijnde dessertcreatie, onze chef-kok en zijn team streven ernaar om uw culinaire verwachtingen te overtreffen.

RESERVEER UW TAFEL VOOR EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

Bij Kasteel Gravenhof vinden wij dat iedere maaltijd een bijzonder moment moet zijn. Ons sfeervolle restaurant biedt de ideale setting voor zowel intieme diners als feestelijke bijeenkomsten. Met tafellinnen zacht verlicht door kaarsen en uitzicht op onze prachtige tuinen door het raam, is uw tafel bij ons niet alleen een plek om te eten, maar een uitnodiging om te genieten en te vieren.

TERRAS - GRAVENHOF CHARME

Genesteld in het hart van de groene tuinen van Kasteel Gravenhof, biedt ons terras een oase van rust en elegantie. Deze openluchtruimte, doordrenkt van charme en geschiedenis, is de ideale plek om te genieten van de culinaire hoogstandjes van ons restaurant terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht op het landgoed. Of het nu gaat om een ​​zonnige lunch, een diner onder de sterrenhemel of gewoon om te genieten van een drankje in een betoverende omgeving, het terras van Gravenhof belooft onvergetelijke momenten. Ontdek de perfecte harmonie tussen natuur, gastronomie en geschiedenis, en laat u meeslepen door de unieke sfeer van ons terras.

Deze sectie is momenteel in opbouw.

POPULAIRE GERECHTEN

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.